Verzending en levertijd

Levertijd

Normaal gesproken zijn onze producten uit voorraad leverbaar en geldt er vóór 13:00 besteld de volgende werkdag in huis met uitzondering van woensdag en het weekend, op woensdag en in het weekend worden er geen pakketten opgehaald.

Wanneer wij uw order versturen krijgt u een mailtje van ons met daarop dat de status van uw order ‘Voltooid’ is.

Wanneer wij uw order per pakketdienst versturen ontvangt u ook nog diezelfde middag/avond track&trace gegevens. Mocht u deze niet hebben kunt u contact opnemen voor informatie over uw pakket met JBM via afspraak@nospam-jbm.nl of bellen met 071-7200801.

Vanaf dit moment is uw bestelling onderweg en zou in 95% van de gevallen de volgende werkdag moeten worden afgeleverd. Heeft u na drie werkdagen nog niets ontvangen neemt u dan contact op  met de vervoerder zodat zij op tijd uit kunnen zoeken waar uw zending is gebleven.

U kan contact opnemen voor informatie over uw pakket met PACKS via afspraak@nospam-jbm.nl of bellen met 071-7200801.

Verzending

Wij versturen onze bestellingen via pakketdienst Packs en wanneer uw pakketje door de brievenbus past met PostNL.

Niet thuis

Wanneer u op het moment van bezorging niet thuis bent zal de bezorger proberen het pakketje bij uw buren af te leveren. Lukt dit niet zal het pakketje mee terug gaan naar het dichtstbijzijnde depot. In beide gevallen zal de chauffeur een briefje in de bus doen met daarop aanwijzingen wat te doen.

U heeft een week de tijd om hier op te reageren. Wanneer u dit niet doet zal de zending retour gestuurd worden. De kosten voor het opnieuw aan u versturen zullen bij u in rekening worden gebracht.

U kan contact opnemen voor informatie over uw pakket met PACKS via afspraak@nospam-jbm.nl of bellen met 071-7200801.

Bezorgkosten

Kosten verzending en afhandeling bedragen altijd € 6,95 NL, €9,95 BE inclusief b.t.w. bij een orderwaarde tot €75,-. Bij bestellingen boven de €75,- rekenen wij geen kosten.